PDF Tulosta Sähköposti
Sivuille rekisteröityminen ja salasanan vaihto / unohtuneen salasanan nollaus

Sivuille voi rekisteröityä seuran jäsenet ja Norppien holhooja (myös tulevat kurssilaiset). Rekisteröitymisestä tulee tieto ylläpitäjille, jotka hyväksyvät rekisteröitymiset.

Rekisteröityminen tapahtuu vasemmalla olevasta linkistä, joka ohjaa rekisteröitymään foorumin puolelle, jossa rekisteröityminen tapahtuu.

Ylläpito hyväksyy rekisteröitymisen, josta tulee sähköpostiviesti antamaasi osoitteeseen, tämän jälkeen pääset kirjautumaan sisään omilla tunnuksilla.

Seuraavassa linkissä on myös ohje, miten toimitaan, jos tunnus tai salasana on unohtunut. Salasanan voi halutessaan vaihtaa Slasana unohtunut -linkistä.

Tarkempi ohje rekisteröitymiselle ja salasanan vaihdolle tästä

HUOM!! Jos et pääse etusivulta sisään tekemälläsi tunnuksella Kokeile kirjautumista foorumin puolelta:valikosta foorumiin ja siellä kirjautumoinen vasemmalta ylhäältä sisään omalla tunnuksella ja salasanalla. (tämän jälkeen pääset sisään suoraan etusivulta)

Salasanan vaihto voidaan tehdä kohdasta: "Salasana unohtunut?" Järjestelmä lähettää purkukoodin käyttäjän sähköpostiin, joka täytyy kopioida pyydettyyn kentään, jonka jälkeen pääsee syöttämänn uuden salasanan.

Samalle sähköpostiosoitteelle ei voi tehdä useampaa tunnusta.

HUOM!!

Foorumin puolelta on salasanan vaihto estetty, koska etusivulta ei pääse vaihdon jälkeen sisään jälkeen sisään (foorumin ja sivujen välisen sillan ominaisuus).

 
Joomla Templates by Joomlashack